در جلسه پانزدهم به مبحث راه اندازی پروگرامر ها و برطرف کردن مشکلات آن ها که برای لود کردن برنامه توسعه داده شده توسط مهندس درون میکروکنترلر استفاده می شود می پردازیم.
پروگرامر سخت افزاری است واسط بین کامپیوتر شما که برنامه ی خود را به زبان C توسط آن گسترش داده اید و میکروکنترلر شما که قصد دارید برنامه ی توسعه داده شده ی خود را درون حافظه ی آن بارگذاری کنید. در این بین این پروگرامرها انواع مختلفی دارند که این انواع به شکل های مختلف درون بازار ایران یافت می شود که هر کدام نیز مسایل و بعضا مشکلات خاص خود را برای راه اندازی دارند.
در این جلسه سعی شده تا ابتدا با بررسی انواع پروگرمرهای رایج موجود در بازار و توضیح مختصر مدار آن ها، در ادامه به سراغ راه اندازی عملی هر کدام در محیط ویندوز ۷ برویم. مشکلات عمومی هم که برخی از کاربران با آن امکان دارد برخورد کنند، به طور کامل و با جزئیات به صورت تصویری دنبال شده است.
سرفصل های جلسه پانزدهم عبارت اند از:
دانلود نرم افزار حل مشکل درایور (۶۴-بیت)
10 دیدگاه ها
ضمن خسته نباشید آموزشتون عالی بود.بین پروگرمر های موجود با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی و در حد کار های دانشجویی کدوم پروگرمرو پیشنهاد میدین؟
سلامت باشید
بین موارد معرفی شده عموما STK500 کمترین قیمت و Universal بیشترین قیمت را دارند. اگر کاربردی غیر از AVR ندارید هزینه کردن برای خرید Universal توجیه ندارد. هاتل نیز تنها مزیت آن کوچک و جمع و جور بودن آن است گرچه که جزئیات سخت افزاری کمی نیز دارد.
با این اوصاف خرید STK500 برای شروع و برای کاربرد حرفه ای مواردی مثل JTAG میتواند از بهترین پیشنهادها باشد
روز خوشی داشته باشید
سلام مهندس جان
باز هم خیلی عالی
مهندس جان من بخاطر پروگرمر avr دست از avrبرداشتم و زدم تو کار Arduino
بنظرت کار درستی کردم؟
سلام
ممنون از تعریفتون
یه جورایی میشه گفت صورت مساله رو پاک کردید 🙂
خیر آردوینو و استفاده از خود میکروکنترلر ماهیت متفاوتی دارند
تا جایی که من از آردوینو اطلاع دارم تو پروژه های واقعی نهایتا مناسب ساخت پروتوتایپ (نمونه تست و آزمایشگاهی) و پروژه های دانشجویی مناسبه و هیچ چیز جای سطوح دسترسی طراحی با خود میکروکنترلر رو نمیگیره ضمن اینکه بسیاری از قابلیت های بهینه سازی رو فدای طراحی راحت تر کردید. هرچند که شاید خیلی از افراد غیر متخصص یک پروژه انجام شده با آردوینو رو از شما قبول کنند. قضاوت با شما! اما سعی کنید به دلیل مسائلی مثل پروگرمر از یک راهکار دوری نکنید. این مسیر پر از این تیپ مشکلات میتونه باشه
موفق باشید
سلام خسته نباشید،خواستم ببینم میشه آموزش نوشتن ساعت رو هم آموزش بدید هم آنالوگ هم دیجیتال دقیق
سلام خسته نباشید ،خیلی ممنون از سایت خوبتون آموزش های بعدی avr ک توی جلسه ی اول گفتید قراره روی سایت قرار بدید کی قرارمیگیره؟
دوست عزیز خیلی مجذوب کننده و مفید بود آموزش avr و پیگیر شدم و ناخرسندم که چرا زودتر پیگیری نکردم. ارزش کار شما را واقعا بالاست.
خوشحالم که مفید واقع شده. موفق باشید
فقط نرم افزار ساین کردن دیگه قابل دانلود نیست!؟
مشکل برطرف شد. با تشکر از اطلاع رسانی