راه اندازی وب سرور با آردوینو

راه اندازی وب سرور با آردواینو کار بسیار آسان و لذت بخشی است مراحل را به ترتیب دنبال کنید و درصورتی که سوالی داشتید با ما در میان بگذارید

وسایل لازم

  1. Arduino Ethernet Shield
  2. Arduino Uno
  3. A Ethernet Connection Wire
  4. FAT09DKHW4OJ3LO_MEDIUMA Ethernet connection (from a router)
  5. Arduino USB cable (for writing codes to the board)

مراحل انجام :

برد شیلد اترنت را بر روی برد آردو اینو مانند شکل بالا متصل میکنیم سپس کابل شبکه را ازهرنوع که باشد (کابل کراس یا یک طرفه فرقی ندارد)به برد شیلد آردواینو وصل میکنیم سپس نرم افزار واسط آردو ایتو رفته و از مسیر File > Examples > Ethernet > کد   وب سرور را روی آردواینو میریزیم سپس صفحه گوگل کروم را باز میکنیم و این آی پی را وارد میکنیم (http://192.168.1.177) این شبکه ایجاد شده یک شبکه داخلی است برای اینکه کسی از بیرون بتواند به این صفحه وب دسترسی داشته باشد باید ابتدا آی پی مودم خود را در صفحه گوگل کروم یا هر وب بروزر دیگر وارد کند صفحه ستینگ مودم باز میشود به قسمت DMZمیرویم و این قسمت را فعال میکنیم و همان (http://192.168.1.177) وارد میکنیم. حال برای اینکه از یک شبکه خارجی بتوانیم وارد بشیم باید آی پی استاتیکی که مودم ما در شبکه جهانی شناخته میشود را پیدا کنیم و این آی پی را در صفحه گوگل کروم وارد کنیم این آی پی از سایت www.whatismyip.com قابل دسترس است .

کد وب سرور:

Web Server-code

خیلی بدضعیفمتوسطخوبخیلی عالی (2 نظر, امتیاز کل: 4,50 از 5)
Loading...

2 دیدگاه ها

  1. مجید says:

    سلام
    ممنون از زحمات شما
    ممکنه توضیح بدید این پروژه چه کاربردی داره؟
    اصلا وب سرور چیه؟

    • محمدرضا سالارباشی says:

      سلام
      امیدوارم بیشتر از این در خدمتتون باشیم
      قضیه از این قراره که هر وب سایتی که در فضای اینترنت مشاهده می کنید در حقیقت روی یک وب سرور قرار داره و هنگامی که شما آدرس سایت رو وارد میکنید محتوای اون از طریق این وب سرور در اختیار مرورگر شما قرار میگیره. حالا فرض کنید این قضیه نه فقط در فضای اینترنت بلکه روی شبکه ی داخلی یک خونه یا یک منزل هم میتونه برقرار باشه. به عنوان مثال برای یک اکوسیستم خانه هوشمند اگر وب سرور داشته باشه کاربر به راحتی میتونه دیتای این سیستم (مثل مصرف برق، نمودارها و …) رو در یک فضای تعاملی و با توجه به این که تقریبا تمام سیستم عامل ها محتوای وب رو به یک صورت واحد نشون میدن و درد سر شما از بابت cross platform بودن کم میشه، به شما نشون میده. و زیاد هست کاربردهایی از این دست …

      موفق و موید باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *